Tu ce motivație ai?

Szereted a futást?

Íme a Sugas Race újabb kiadásához érkeztünk, az ősz talán legszínesebb versenyéhez.

Amikor azt mondjuk színes, komolyan mondjuk. Mindazok, akik előző években részt vettek versenyünkön, tudják mire gondolunk. Arról, ami arra késztet bennünket, hogy magunk mögött hagyva az ágy melegét kimenjunk egy futásra. Arról ami arra késztet, hogy beiratkozzunk egy versenyre.

Vagy arra, hogy részt vegyünk egy olyan eseményen, ami a futásról szól és jó barátokkal lehetünk együtt. Mindanyian éreztük már azt életünk során, hogy szükségünk van változásra, elsősorban azért, mert nem mind születtünk atlétának. A futás láza külön külön vett birtokába, kölönböző módon. Voltak akik úgy gondolták, lassan de bíztosan “meghaltak” az irodaszékben, mások csak simán egeszségesnek szerették volna érezni magukat. Vagy csak jobban szeretnének kinézni. Vagy csak időket, korlátokat szeretnének leggyőzni és saját maguk bajnoka lenni. Hogy átadjam ezt az érzést, “lőttünk” pár képsort a barátainkal és a WedRunners segítségével elkészült a következő reklámfilm. A futásért,a mozgásért, természetben töltött időért.

 

UI Köszönet Bihari Szilárdnak, Dániel Attillának és Sebestyén Hunornak a jó hangulatért. Nem köszönöm a ráforditott időt, hiszen ugyis a futás tölti ki életünket, a különbség, hogy most filmezték is. facebook

De te? Mi miatt hagyja kifogásokat félre?