Tu ce motivație ai?

Tu ce motivație ai?

Iată-ne în fața unei noi ediții Șugaș Race, probabil cea mai colorată cursă a anului. Și când zicem culori, nu glumim. Cei care ne-au onorat cu prezența de-a lungul anilor știu exact la ce ne referim.

Dar nu despre asta vreau să vorbim acum, ci despre motivație. Despre ce ne face să lăsăm căldura patului și să ieșim la o alergare. Despre ce ne face să ne înscriem la un concurs. Sau să participăm la evenimente dedicate alergării împreună cu prieteni dragi.

Fiecare dintre noi la un moment dat în viață, a simțit că tebuie să facă o schimbare. Asta în primul rând pentru că nu ne-am născut toți atleți. „Febra” alergării ne-a luat separat, care-cum. Unii și-au dat seama că în decursul anilor au murit încet -dar sigur- în scaunul de birou. Alții vor să se simtă sănătoși. Sau să arate bine. Sau să învingă niște timpi și niște bariere imaginare și să devină proprii campioni. Mânați de ideea de a vă transmite câteva din senzațiile ăstea, am „tras” câteva cadre. Exact, ca-ntre prieteni. Și, cu ajutorul celor de la WedRunners, a ieșit următorul material, un fel de promo. La alergare, la mișcare, la prieteni, la ideea de a sta în mijlocul naturii.

 

PS: Mulțumesc prietenilor Szilárd Bihari, Dániel Attila și Sebestyen Hunor pentru buna dispoziție oferită. Nu mulțumesc pentru timpul acordat căci oricum asta facem mereu, cu diferența că acum ne-am și filmat. Pentru alte detalii puteți urmări și event-ul de facebook

Dar voi? Pe voi ce vă face să lăsați scuzele deoparte?

ro_RORO
hu_HUHU ro_RORO
×
×

Cart