Politica Confidentialitate

Declaratie de confidentialitate

Site-ul web sugasrace.ro și paginile de social media Șugaș Race  sunt administrate de către Asociația Sportivă CovAlpin, C.I.S (cod identificare sportivă) CV/F/00004/2014, cu sediul în str. Stadionului, nr. 21, bl.17, sc.A, ap.14, Sfântu Gheorghe, jud. Covasna., reprezentată de către Tiberiu Andrei Poștoacă în calitate de Administrator, 0755292634, covalpin@gmail.com numit pe parcursul Politicii de confidențialitate, Șugaș Race.
Ne-am angajat să vă protejam intimitatea. Ne revizuim în mod constant sistemele și datele noastre pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clienții noștri.

Confidentialitate

Sugasrace.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra. Astfel, nu vom transmite datele dvs. personale catre terti sub nici o forma: Sugasraces.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de email altor persoane.

Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile dvs. personale pentru orice terță parte. Nu vom folosi adresa de email pentru email-uri nesolicitate. Orice emailuri trimise de aceasta companie vor fi numai în legătură cu furnizarea de servicii si produse convenite.

Securitatea datelor dumneavoastra personale

Vom lua masuri tehnice și organizationale rezonabile pentru a preveni pierderea, abuzul sau alterarea informațiilor dumneavoastră personale. Noi vom stoca toate informatiile personale pe care le furnizati pe serverele noastre securizate (protejate de firewall si parole).

Website-uri terte
Nu monitorizam sau revizuim continutul site-urilor care au link-uri in website-ul nostru , ca atare nu suntem responsabili de continutul lor sau de politicile de confidentialitate practicate de ele. Va recomandam sa fiti atenti caind parasiti website-ul nostru catre alte site-uri publicate in link-uri si sa verificati termenii si conditiile generale si politicile de confidentialitate practicate de acestia.

Actualizarea Informatiilor

Va rugam sa ne anuntati daca informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra trebuie sa fie corectate sau actualizate.

Contact

Daca aveți orice intrebari referitoare la aceasta politica de confidentialitate sau de tratament nostru de informatii personale, va rugam sa ne scrieti pe email la  covalpin@gmail.com sau sa ne contactati prin telefon.

Acești termeni și condiții fac parte din Acordul între Client si noi insine. Accesarea acestui site implica un acord si indică înțelegerea dumneavoastră, acordul de acceptare si comunicarea Termenilor și Conditiilor Generale din prezentul document. Drepturile dumneavoastră de consumator statutare nu sunt afectate.

© Sugasraces.ro 2012-2023 All Rights Reserved